LIEFDE

Love is in the air! Ramin zoekt Rotterdamse vrouw: 'Ik weet niet eens of ze single is'

Ramin op Sint Maarten
Ramin op Sint Maarten © Privéfoto
Ze kwam in een grijze auto met Frans kenteken het terrein opgereden. Samen met haar zoontje stapte de vrouw uit. Ze kwam met hetzelfde doel als Ramin: de auto laten wassen bij de carwash. De twee raakten aan de praat, maar nu is Ramin hard op zoek naar haar, zo hard dat hij Rijnmond inschakelt: "Ik gaf haar mijn telefoonnummer, maar ik wacht nog steeds op een bericht."
Het verhaal speelt zich af bij een carwash op het Caribische eiland Sint Maarten. "De auto's worden met de hand gewassen en dat duurt ongeveer een uurtje", verklaart Ramin waarom hij alle tijd had om een gesprek aan te knopen met de vrouw.
Ramin woont al ruim elf jaar op het eiland en beleefde het bijzondere moment op Moederdag, 8 mei: "Ik hoorde haar Nederlands praten. Ze bleek uit Rotterdam te komen. We hebben wat gekletst. Het ging heel spontaan en open. Ze had ook een leuk zoontje. Op het eerste gezicht voelde het gewoon heel erg goed."
De carwash op Sint Maarten waar het gesprek plaatsvond
De carwash op Sint Maarten waar het gesprek plaatsvond © Privéfoto
De teleurstellende conclusie van het verhaal is alleen dat Ramin zijn telefoonnummer aan de Rotterdamse gaf, maar nog altijd wacht op een bericht. Hij is er vrij zeker van dat hij het juiste nummer heeft gegeven, maar houdt een slag om de arm. Of het zou kunnen dat ze niet durft te reageren. Hoe dan ook, Ramin is op zoek naar een antwoord op de vlinders in zijn buik. En dit is wat hij weet over haar:
De vrouw komt uit Rotterdam, maar haar ouders wonen op Sint Maarten. Ze werkt als docent op een middelbare school, iets met lichamelijke of uiterlijke verzorging, denkt Ramin. Haar zoontje was van de leeftijd groep 5-6. Dinsdag 10 mei vloog ze terug naar Nederland, waar ze op woensdag arriveerde.
Wat baalt Ramin ervan als dit uitloopt op niks: "Het is echt een gemiste kans als ik haar niet vind, weet je, dan ga ik nooit meer de fout maken om niet zelf het telefoonnummer te vragen."

Niet geschoten...

Wat misschien ook nog roet in het eten kan gooien: Ramin weet niet eens of de vrouw single is. "Ik wil ook niet dat er straks een of andere bodybuilder voor de deur staat", zegt hij, verwijzend naar een partner die de vrouw misschien heeft. "Maar niet geschoten is altijd mis. Ik wil deze mooie vrouw heel graag beter leren kennen."
Ramin besluit zijn oproep met een romantisch gedicht:
"Mooie vrouw:
ik ben op zoek naar jou
je zit in mijn gedachten,
ik kan niet meer wachten
stuur je mij een bericht,
vervolgen wij samen dit gedicht."
Ben jij de vrouw? Ken jij de vrouw? Neem dan contact op met Rijnmond.