FC RIJNMOND PODCAST

Podcast Feyenoord over laatste eredivisiewedstrijd: 'Als ze zo tegen AS Roma spelen, wordt het erg lastig'

Podcast Feyenoord
Podcast Feyenoord © Rijnmond
Feyenoord heeft het seizoen afgesloten met een derde plek in de eredivisie. De ploeg van Arne Slot speelde zondag tegen FC Twente al nergens meer voor en wist deze wedstrijd ook niet te winnen. "Jammer dat Feyenoord het seizoen zo afsluit."
"Als je kijkt naar vorig seizoen, ben je echt van de hel naar de hemel gegaan", spreekt Van Os, hoofdredacteur a.i. van Rijnmond. "Ik vind het dan jammer dat het zo afgesloten wordt." Ondank het verlies had Sinclair Bischop het gevoel dat de supporters het niet zoveel uitmaakte. "De sfeer bleef heel goed in het stadion en iedereen praatte alleen maar over Tirana."
Bischop zag dat veel Feyenoorders niet hun niveau haalden. "Ik vond Ofir Marciano er niet goed uit zijn bij de twee goals. Maar ook Marcos Senesi, Orkun Kökcü en Marcus Pedersen haalden echt geen voldoende." De Feyenoord-watcher hoopt niet dat dit teveel een rol gaat spelen in de finale van de Conference League.
"De vraag is of dit te maken heeft met de druk die weg is of doordat het einde van het seizoen dichtbij is en de spanningsboog verdwenen is. De afgelopen drie wedstrijden was de eerste helft echt heel slecht en als ze zo tegen AS Roma spelen dan wordt het erg lastig."

Transferzomer

Er staat een hoop te gebeuren bij Feyenoord deze transferzomer. Volgens Van Os wordt het vooral in de aanval interessant. "Luis Sinisterra kan weg, voor Cyriel Dessers wordt het interessant, kan Reis Nelson nog een keer gehuurd worden, Linssen kan naar Japan. Dat zijn toch al aardig wat spelers."
Bischop zou Zian Flemming van Fortuna Sittard een goede toevoeging vinden bij Feyenoord. "Als je de drive ziet die die jongen heeft en het werk dat hij verzet. Het is een jongen die wel bij Feyenoord past. Ik denk zelfs dat hij basisspeler kan zijn." Van Os twijfelt nog over de middenvelder: "Ik weet niet of Flemming nou de redder van Feyenoord is."
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl.
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!