FEYENOORD

Feyenoord aast op Brenet, Japanse transfer Linssen in aantocht

Joshua Brenet in belangstelling van Feyenoord, Bryan Linssen op weg naar Japan
Joshua Brenet in belangstelling van Feyenoord, Bryan Linssen op weg naar Japan © Orange Pictures - Herman Dingler en Jeroen Meuwsen
Feyenoord is zeer nadrukkelijk geïnteresseerd in Joshua Brenet. De verdediger speelde het afgelopen halfjaar voor FC Twente, dat hem huurde van Hoffenheim. Daarnaast hoopt Feyenoord Bryan Linssen voor een goed bedrag te verkopen aan Urawa Red Diamonds.
Feyenoord-trainer Arne Slot is gecharmeerd van Brenet, die als links- en rechtsback opgesteld kan worden. De 28-jarige verdediger is aan het eind van dit seizoen transfervrij. Ook PSV en meerdere buitenlandse clubs hengelen naar Brenet, die in de tweede seizoenshelft dertien wedstrijden speelde voor FC Twente en daarin twee keer scoorde.

Linssen naar Japan

De transfer van Bryan Linssen naar Urawa Red Diamonds komt steeds dichterbij. De 31-jarige aanvaller heeft laten weten dat hij een Japans avontuur zeker ziet zitten bij de oude club van Shinji Ono. Feyenoord heeft nog altijd een samenwerkingsverband met Urawa Red Diamonds, dat een transfersom zal betalen voor Linssen die nog een contract voor één jaar heeft in De Kuip.
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl.
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!