FEYENOORD

Feyenoord met 26 spelers naar trainingskamp in Portugal, ook Bijlow mee naar Lagos

Keeper Justin Bijlow tijdens het duel Willem II-Feyenoord
Keeper Justin Bijlow tijdens het duel Willem II-Feyenoord © VK Sportphoto - Yannick Verhoeven
Feyenoord is met een selectie van 26 spelers afgereisd naar Portugal voor een trainingskamp ter voorbereiding op de Europa Conference League-finale. Justin Bijlow behoort ook tot de selectie van hoofdcoach Arne Slot.
Bijlow werkt hard aan zijn herstel en zet die werkzaamheden voort in Lagos. De doelman liep in het Conference League-duel met Partizan Belgrado een blessure op en is op de weg terug. Naast Bijlow stappen ook zijn collega-keepers Ofir Marciano, Valentin Cojocaru, Tein Troost en Devin Remie in het vliegtuig.
Tyrell Malacia, Gernot Trauner en Reiss Nelson lieten afgelopen zondag het thuisduel met FC Twente (uit voorzorg) aan zich voorbijgaan vanwege fysieke klachten, maar reizen eveneens met Feyenoord naar de Portugese badplaats. Dat geldt ook voor Orkun Kökcü, die zich in De Kuip voortijdig liet vervangen tegen de Tukkers.
De overige lijst met bekende namen wordt aangevuld met jongeling Nesto Groen. De spits van Feyenoord Onder 18 sluit voor het eerst aan bij een trainingskamp van de hoofdmacht. Feyenoord vertrekt woensdagmiddag naar Lagos en traint daar tot en met zaterdag, in aanloop naar de Conference League-finale tegen AS Roma op woensdag 25 mei.
Rijnmond is ook mee naar Portugal en zal donderdag diverse video's en interviews plaatsen rondom het mini-trainingskamp.