FEYENOORD

VIDEO: Feyenoord werkt met Bijlow in de Portugese zon toe naar Conference League finale

Justin Bijlow traint in Portugal
Justin Bijlow traint in Portugal © Rijnmond
Feyenoord is op een mini-trainingskamp in het Portugese Lagos en werkt ontspannen toe naar de finale van de Conference League, volgende week woensdag in Tirana tegen AS Roma. Justin Bijlow is weer aangehaakt op de training van de Rotterdammers en wordt klaargestoomd voor de laatste wedstrijd van dit lange seizoen.
De glimlach op het gezicht van Bijlow verraadt veel. Het gaat goed met zijn herstel en wellicht kan hij spelen in de hoofdstad van Albanië in wat mogelijk de belangrijkste wedstrijd uit zijn loopbaan gaat zijn. Ook spelers als Malacia, Kökcü en Trauner haken weer volledig aan op de training. Maar of met name Malacia op tijd fit is, moet nog blijken. Trauner en Malacia misten het laatste competitieduel met FC Twente. Orkun Kökcü is van de partij viel tijdens die wedstrijd geblesseerd uit.
Ramon Hendriks traint als enige van de 26 meegereisde spelers apart van de groep. De eventuele stand-in van Malacia is dus ook nog een vraagteken voor volgende week. Later deze donderdagmiddag is er een persconferentie in Portugal. Beelden daarvan volgen later op rijnmond.nl.