FINALE

Luis Sinisterra komt op linkerflank oud-Feyenoorder tegen: 'Ik weet hoe goed hij is'

Luis Sinisterra in duel met mogelijke Feyenoord-aanwinst Joshua Brenet
Luis Sinisterra in duel met mogelijke Feyenoord-aanwinst Joshua Brenet © Orange Pictures - Herman Dingler
Met elf goals en zeven assists in de Conference League is Luis Sinisterra één van de belangrijkste spelers geweest in een Europese campagne die aankomende week eindigt in Tirana. De 22-jarige Colombiaan hoopt ook tegen AS Roma toe te slaan maar krijgt daarin hoogstwaarschijnlijk te maken met een oude bekende: Rick Karsdorp.
"Een grote speler en een goed persoon", aldus Sinisterra wanneer hij in het Spaans vol lof en respect over Karsdorp spreekt. Geen stoere teksten om de boel op scherp te zetten, maar vooral woorden over hoe 'grande' hij als speler en persoon is. In het seizoen '19/'20 waren ze voor een jaar teamgenoten en daardoor weet Sinisterra wel een beetje wat hij kan verwachten. "Ik weet denk ik goed wat een verdediger goed maakt en ik denk dat hij dan ook zeker een goede verdediger is, ik kijk er naar uit om tegen hem te spelen."
Luis Sinisterra komt op linkerflank oud-Feyenoorder tegen: 'Ik weet hoe goed hij is'

Zijn er nog niet

Of de Colombiaanse aanvaller daadwerkelijk met Karsdorp krijgt te maken, weten we woensdag pas, wanneer Feyenoord na een lange reis de finale afwerkt in Albanië. "Het is een unieke ervaring geweest, maar ik denk dat we het belangrijkste nog niet hebben gehad", zo oordeelt de linksbuiten.
Daarmee straalt Sinisterra datgene uit wat de hele selectie van Feyenoord al wekenlang verkondigt: Feyenoord kan pas echt juichen wanneer de finale is gewonnen. "Zo sta ik er ook in, we zijn niet voor niets zover gekomen en dus is het nu belangrijk dat we ook de titel pakken in deze competitie."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl