RIJNMOND SPORT

Europese finalist Feyenoord en gretig Excelsior in Radio Rijnmond Sport

Radio Rijnmond
Radio Rijnmond © Rijnmond
Feyenoord telt af naar de finale van de Conference League tegen AS Roma op woensdag 25 mei. Excelsior speelt weer een andere eindstrijd: die van de nacompetitie tegen ADO Den Haag. In Radio Rijnmond Sport nemen we deze Rotterdamse clubs onder de loep.
Zo komt Feyenoord-hoofdtrainer Arne Slot voorbij. Verder spreken we met verslaggever Sinclair Bischop, die afgelopen week met de Rotterdammers meereisde naar het trainingskamp in Portugal. De Feyenoord-watcher van Rijnmond sprak ook met Cyriel Dessers, Bryan Linssen en Guus Til. Deze spelers komen in het radioprogramma ook aan het woord. Ook verslaggever Frank Stout blikt vooruit op de komende week in de Albanese hoofdstad Tirana.
Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor Excelsior, dat zaterdagavond Heracles Almelo uitschakelde in de play-offs voor een eredivisieticket. Na de wedstrijd sprak verslaggever Sjoerd de Vos met een drietal spelers en hoofdtrainer Marinus Dijkhuizen. Al die interviews zijn in Radio Rijnmond Sport te horen. De Vos zal ook in de studio aanschuiven om over de Kralingse promotiekansen te praten.
Luister hieronder vanaf 14:00 uur live mee naar Radio Rijnmond Sport:
Van 14:00 uur tot en met 17:00 uur hoor je Dennis Kranenburg als presentator van Radio Rijnmond Sport.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl