nieuws

Bijzondere afleveringen van Rijnmond Staat Stil in Rijnmond Nu

Rotterdam in de Eerste Wereldoorlog
Rotterdam in de Eerste Wereldoorlog
Rond de jaarwisseling hoor je in het laatste uur van Rijnmond Nu het beste van 'Rijnmond Staat Stil'. Radiodocumentaires die de ruimte krijgen. Gewoonlijk op de vrijdagen, maar nu de hele week!
Vanavond de laatste aflevering: Rotterdam tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Die oorlog lijkt aan de stad voorbij te zijn gegaan. Nederland was immers neutraal. Maar niets is minder waar. In Rotterdam ritselde het van de spionnen, de stad kreunde onder de vele vluchtelingen en de haven werd nauwelijks nog aangedaan door schepen.
Uiteraard praat Rijnmond Nu je ook dit jaar bij over het nieuws uit jouw buurt! Heb je tips voor een bijzonder onderwerp, een lokatie of een gast? Stuur een mail naar NU@Rijnmond.nl of een twitterbericht naar @JournalistRuud met #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.
Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Scroll dan naar beneden.