FINALE

Voorspel de Conference League finale tussen AS Roma-Feyenoord en maak kans op kaarten voor het nieuwe seizoen

De Kuip voor Feyenoord-Olympique Marseille
De Kuip voor Feyenoord-Olympique Marseille © Orange Pictures - Geert van Erven
Woensdag staat de finale van de Conference League voor Feyenoord op het programma. De ploeg van Arne Slot neemt het op tegen het Italiaanse AS Roma en zal er alles aan gaan doen om die wedstrijd te winnen. Heb jij er vertrouwen in dat de ploeg het team van José Mourinho kan verslaan? Of gaat oud-Feyenoorder Rick Karsdorp met zijn ploeg winnen in Tirana? Laat je voorspelling bij ons achter en maak kans op gratis kaarten voor een thuiswedstrijd van Feyenoord in het nieuwe seizoen.
Als je mee wil doen, stuur dan een mailtje naar sport@rijnmond.nl. Vermeld hierin jouw voorspelling van zowel de ruststand als de eindstand bij AS Roma-Feyenoord. Voorspel wat de stand is na 90 minuten, een eventuele verlenging telt dus niet mee. Stuur daarnaast je naam en telefoonnummer mee, zodat we je woensdag eventueel kunnen bellen op de radio om jouw voorspelling te bespreken! Degene die de uitslag correct heeft voorspeld, wint twee kaarten voor een wedstrijd van Feyenoord. Bij meerdere winnaars wordt er geloot. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
De finale tussen de Italianen en Rotterdammers begint woensdagavond om 21.00 uur in het Air Albania Stadion in Tirana. Radio Rijnmond is er uiteraard ook live bij vanaf 19:00 uur en doet uitgebreid verslag. Daarnaast zijn we in deze bijzondere week voor Feyenoord op veel kanalen online. Volg ons via Radio, Televisie en onze online kanalen voor het laatste nieuws.