FINALE

Rijnmond wijzigt programma's voor finale Feyenoord

Bal bij de training van Feyenoord
Bal bij de training van Feyenoord © Rijnmond
Feyenoord speelt woensdag in de finale van de Conference League en Rijnmond is daar uiteraard bij. De hele week staat AS Roma-Feyenoord centraal en geven wij altijd het laatste nieuws over de belangrijkste wedstrijd van het jaar voor de ploeg van Arne Slot. Om je volledig op de hoogte te houden van het laatste nieuws rondom Feyenoord, hebben we ons programma gewijzigd op verschillende plekken en dat vind je hieronder.
Op dinsdag hoor je de hele dag door verschillende verhalen uit Tirana. We brengen zoveel mogelijk sfeer van de stad naar jou als luisteraar en geven het laatste nieuws. Daarnaast is er om 17.00 uur een extra FC Rijnmond te zien op TV. Er is dus geen Rijnmond Vandaag op dinsdag.
Woensdag is het wedstrijddag en gaan we vrolijk verder met het laatste Feyenoord-nieuws. Van 06:00 uur s'ochtends tot 00:00 bestaat de radio-uitzending uit het laatste nieuws de Conference League finale. Van 17.00 uur tot 19.00 uur is er een extra lange FC Rijnmond te zien waarin we op de wedstrijd vooruitblikken. Dit doen we onder anderen met Robert Maaskant, Diederik Gommers, Harry van der Laan en Vincent Bijlo.
Ook schakelen we natuurlijk naar Tirana, waar verslaggevers Dennis van Eersel, Sinclair Bischop en Frank Stout de sfeer en spanning proeven.
Vanaf 19.00 uur begint Radio Rijnmond Sport waar we zoals altijd vooruitblikken op de wedstrijd. Tijdens de finale doen we live verslag van de wedstrijd en vervolgens wordt er na beschouwd. Ook zullen verslaggevers Tenny Tenzer en Jelle Gunneweg je meenemen wat er allemaal in de binnenstad van Rotterdam gebeurt. Verslaggevers Maurice Laparliére en Dennis Kranenburg staan in De Kuip. Naast de radio is dit ook de hele avond te zien op TV Rijnmond.
Op donderdag is er opnieuw geen Rijnmond Vandaag, maar is er een nieuwe uitzending van FC Rijnmond om 17.00 uur. Van 14.00 uur tot 17.00 uur zijn we live op de radio met al het voetbalnieuws van Feyenoord. Daarnaast plaatsen we uiteraard al het nieuws op onze site en houden we je volledig op de hoogte over de Conference League finale tussen AS Roma en Feyenoord.