FINALE

Feyenoord neemt Justin Bijlow in de selectie op voor de finale van de Conference League

Justin Bijlow kwam met een grote glimlach op het veld van het trainingskamp van Feyenoord
Justin Bijlow kwam met een grote glimlach op het veld van het trainingskamp van Feyenoord © Rijnmond
Justin Bijlow reist met Feyenoord mee naar de Albanese hoofdstad Tirana. De doelman van de Rotterdammers was maanden geblesseerd, maar traint inmiddels volop mee met de selectie. Hij zou dus in actie kunnen komen tijdens de finale van de Conference League tegen AS Roma.
Iedereen is fit, meldt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel. Feyenoord vliegt dinsdag per vliegtuig af naar Albanië. "Al blijft het voor Bijlow een race tegen de klok om te kunnen spelen. In de avond wordt er getraind in het stadion." Bijlow was afgelopen week met Feyenoord al mee op trainingskamp in Portugal.
In totaal neemt hoofdtrainer Arne Slot vier doelmannen mee naar Tirana. Ook Philippe Sandler zit bij de selectie van Feyenoord voor de finale van de Conference League. In het uitduel met Go Ahead Eagles viel de verdediger nog geblesseerd uit.
De finale tussen AS Roma en Feyenoord wordt op woensdag 25 mei om 21:00 uur in Tirana gespeeld. Rijnmond doet uitgebreid verslag van deze wedstrijd. Ook berichten we heel de week vanuit Albanië.