WEER

Het weer van vandaag: enkele buien

| Foto:
| Foto:
Vandaag is het wisselend bewolkt met tussendoor dus ook af en toe zon en in de loop van de ochtend gaan er vanuit het westen enkele buien vallen. In de loop van de middag wordt het droger. De temperatuur komt niet hoger uit dan een vrij koele 16 graden. Er staat een matige en aan zee vrij krachtige zuidwestenwind, windkracht 4 of 5.
Vanavond en vannacht zijn er opklaringen en blijft het droog. De zuidwestenwind neemt af tot zwak of matig en de temperatuur daalt naar 10 graden.
Morgenochtend zijn er perioden met zon, in de loop van de middag neemt de bewolking vanuit het westen toe en in de avond kan het wat druilerig worden met lichte regen of motregen. In de middag wordt het 17 graden. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig en langs de kust krachtig, windkracht 4-6.

Vooruitzichten

Op Hemelvaartsdag is er af en toe zon en blijft het droog. In de avond kan er wel een lichte bui voorkomen. In de middag wordt het een graad of 18. Vrijdag en in het weekend laat de zon zich geregeld zien met soms een lichte regenbui. De temperatuur gaat verder omlaag en komt in het weekend niet hoger meer uit dan een ronduit koele 13 of 14 graden.

Gemiddelde Rotterdam-The Hague Airport

Tussen 21 en 30 mei bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 19,0 graden en de minimumtemperatuur 9,3 graden. Er valt gemiddeld 21,2 mm neerslag.