Oproep: RTV Rijnmond vraagt uw mening over de politiek

Op 15 maart zijn er verkiezingen voor de Tweede Kamer en daarna komt er een nieuw kabinet. Het belooft een spannende strijd te worden, waarbij de kiezer het grotendeels voor het zeggen heeft. Maar wat wil die kiezer en waar maakt hij zich druk over?

Sinds de referenda over het Oekraïne-verdrag en de Brexit én Donald Trump die de Amerikaanse presidentsverkiezingen won, wordt er veel gezegd en geschreven over de onvrede, bezorgdheid of boosheid van een deel van de kiezers. In Amerika, Europa en in Nederland.

Maar hoe zit dat nou precies? Bent u inderdaad bezorgd over de toekomst of boos op de politiek of eigenlijk helemaal niet? Wat zit u precies dwars? En als het zo is dat politici niet meer worden vertrouwd, waardoor komt dat dan? Maar ook: wat is in ons land goed geregeld en moet zeker zo blijven? En wat moet er veranderen?

Publieksonderzoek
RTV Rijnmond wil het allemaal graag weten. In plaats van deskundigen aan het woord te laten, vragen we het nu aan u. We nodigen u van harte uit om mee te doen aan een publieksonderzoek. Doel is om, ten behoeve van onze berichtgeving, een nog beter beeld te krijgen wat er leeft onder de bevolking. Het is niet bedoeld als representatieve enquête.

U kunt uw mening geven door een korte vragenlijst in te vullen. Werkt de link niet, surf dan naar http://svy.mk/2i9bq4Y

We stellen het zeer op prijs als u meedoet. Uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld.

RTV Rijnmond doet dit onderzoek samen met de twaalf andere regionale omroepen en de NOS.
Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel:

Reageren