112

Mes in beslag genomen na vechtpartij bij Emmauscollege in Rotterdam

Filmbeelden van vechtpartij bij Emmausschool in Rotterdam
Filmbeelden van vechtpartij bij Emmausschool in Rotterdam © Rijnmond (bewerking)
Na een vechtpartij bij het Emmauscollege in Rotterdam heeft de politie dinsdagmiddag een mes in beslag genomen. Jongeren gingen rond 15:00 uur met elkaar op de vuist op de Port-Saidstraat, vlak voor de middelbare school in Prins Alexander.
Volgens de politie gaat het zeer waarschijnlijk om leerlingen van de school. Tijdens de vechtpartij heeft minimaal één betrokkene gezwaaid met een mes. Op aanwijzingen van omstanders heeft de politie later een mes aangetroffen op straat.
Onduidelijk is of er daadwerkelijk is gestoken met het mes. Er is volgens de politie niemand gewond geraakt. Voor de vechtpartij is ook niemand aangehouden. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de vechtpartij.
Het Emmauscollege heeft een brief naar de ouders van alle leerlingen gestuurd. Daarin staat dat de meeste betrokken jongeren niet op het Emmauscollege zitten. Verder wil de school niet ingaan op vragen, omdat 'de politie nog bezig is met onderzoek'. Als blijkt dat leerlingen van de school toch betrokken waren bij de vechtpartij dan wordt dat 'intern opgelost', laat die school weten.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl