WEERBERICHT

Het weer van vandaag: zonnige ochtend, in de middag meer wolken

Het weer van vandaag
Het weer van vandaag © Rijnmond
Vanochtend is er aardig wat ruimte voor de zon maar geleidelijk aan ontstaan ook steeds meer stapelwolken en vanmiddag is er een mix van wolken en zon.
Later op de dag neemt de bewolking steeds verder toe maar het blijft tot de avond droog. De temperatuur loopt op naar 17 graden aan de kust tot lokaal 19 graden in het oosten van de regio. De westenwind neemt geleidelijk weer in kracht toe en wordt matig boven land tot vrij krachtig aan zee, windkracht 4 tot 5.
Vanavond neemt de bewolking verder toe en lokaal kan er een spatje regen vallen. Tijdens de nacht trekt deze bewolking naar het zuidoosten weg en blijft het droog. De temperatuur daalt naar ongeveer 13 graden en er staat nog steeds een vrij stevige westenwind.

Morgen vrijwel overal droog

Morgen is er een wisselende bewolking en blijft het vrijwel overal droog. De matige tot vrij krachtige wind draait wat meer naar het westen tot noordwesten en wordt het met 16 graden koel voor de tijd van het jaar.
In het weekend wordt met een noordwestenwind ronduit frisse lucht aangevoerd met op zondag nog slechts een middagtemperatuur van 13 graden. Op zaterdag is er nog ruimte voor de zon maar op zondag is het meest bewolkt. Lokaal zou een buitje kunnen vallen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl