nieuws

Vertel jouw verhaal in de Open Microfoon

Open Microfoon van Rijnmond Nu
Open Microfoon van Rijnmond Nu
Iedere woensdag in het laatste uur van Rijnmond Nu bepaal JIJ waar het onderwerp naar toe gaat in de Open Microfoon.
Wil je meepraten over het Nieuws, dat je hoort? Voel je je een soort Don Quichote tegen de windmolens die veel hoger worden dan gepland? Heb je slechte ervaringen in het ziekenhuis? Groei je bijna vast aan de stoel in de wachtkamer? Geloof je het verhaal over Donald Trump, straks de belangrijkste man van de wereld?
Of heb je persóónlijk nieuws? Over een heftige of bijzondere gebeurtenis in je familie- of vriendenkring? Heb je onlangs een bijzondere aankoop gedaan? Wil je een bijzondere vakantie-ervaring delen?
Organiseer je binnenkort een leuk feest of wil je ons wijzen op een bijzonder concert of tentoonstelling? Pak je podium!
Staat er een oude bandrecorder of salontafel te verstoffen op zolder en je wil er van af? Of ben je juist op zoek naar een modelvliegtuig? Roep de hulp in van je mede-luisteraar...
Heb je een klacht? Of wil je je ergernis uitspreken? Voel je je tekort gedaan en wil je een koude douche uitdelen?

PAK de Open Microfoon: Bel 010 - 436 44 36 of stuur een mail naar NU@Rijnmond.nl.

Een twitterbericht stuur je naar @JournalistRuud mét #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Scroll dan naar beneden.