112

112-nieuws: Man dreigt met vuurwapen in Rotterdam I Illegaal bordeel in Schiedam gesloten

Man dreigt met vuurwapen in Rotterdam
Man dreigt met vuurwapen in Rotterdam © Media TV
In dit bericht houden we je op de hoogte van het belangrijkste 112-nieuws uit de regio van vrijdag 27 mei.

21:15 - Illegale seksinrichting in Schiedam gesloten

De burgemeester van Schiedam, Cor Lamers, heeft een illegaal bordeel in zijn plaats gesloten. De politie deed een inval in het pand aan de Lorentzlaan naar aanleiding van een internetadvertentie. In het bordeel waren drie sekswerkers op het moment van de controle. Daarop is het pand met spoed gesloten op last van burgemeester. Die bepaalt binnen twee weken hoe lang de sluiting duurt.

16:45 - Man dreigt met vuurwapen in Rotterdam

Een arrestatieteam heeft vrijdagmiddag een man aangehouden in een woning aan de Asterlo in Rotterdam-Zuidwijk. De man was met een wapen het pand in gegaan. Daar bedreigde hij zijn moeder en een aantal kinderen met een vuurwapen.
De geschrokken moeder en kinderen renden naar buiten, waarna korte tijd later het arrestatieteam de man aanhield. Waarom de man de woning binnenviel is onbekend.

16:40 - Jongen met bivakmuts en mes in Spijkenisse

Twee jongens liepen vrijdagmiddag op de Raadhuislaan in Spijkenisse met een bivakmuts op. Voor de politie voldoende om de jongens te fouilleren. Eén van hen (15) bleek een mes van dertig centimeter bij zich te hebben. Hij is aangehouden.
Jongen met bivakmuts en mes in Spijkenisse
Jongen met bivakmuts en mes in Spijkenisse © Politie Nissewaard

16:10 - Heinenoordtunnel weer open na ongeluk

Na het ongeluk in de Heinenoordtunnel - een aanhanger was geschaard - zijn alle rijstroken weer vrijgegeven. Een tijdje was de tunnel helemaal dicht. Al snel ging één rijstrook weer open en inmiddels is alles opgeruimd en kun je weer door de tunnel richting Barendrecht.

16:00 - Tientallen boetes voor negeren rood kruis Hartelbrug

Een rood kruis negeren en over een doorgetrokken streep waar dat niet mag. 42 bestuurders kunnen binnenkort een dikke prent op de mat verwachten. Het gebeurde allemaal op de Hartelbrug bij Spijkenisse.
Tientallen boetes voor negeren rood kruis bij Hartelbrug
Tientallen boetes voor negeren rood kruis bij Hartelbrug © Politie Nissewaard

14:50 - Eén rijstrook Heinenoordtunnel weer open

De tunnel was korte tijd helemaal dicht, maar inmiddels kun je weer over één rijstrook rijden. Eén betrokkenen is nagekeken door ambulancepersoneel vanwege nekklachten.

14:45 - Heinenoordtunnel in één richting dicht door ongeluk

Op de A29 is een ongeluk gebeurd en daardoor is de Heinenoordtunnel in één richting afgesloten. Het gaat om de tunnelbuis richting Barendrecht. Naar het zuiden, richting Oud-Beijerland is de tunnel wel open.

14:15 - A15 weer open na ongeluk

Na het ongeluk met een aantal motoren op de A15, is de snelweg weer volledig open. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Sliedrecht. De weg was een tijdje helemaal afgesloten.

13:55 - Update: één rijstrook A15 open

12:08 - Zwaar ongeluk met motoren op A15, omrijden via A16, A59 en A27

Rond 11:45 uur zijn op de A15 richting Gorinchem ter hoogte van Sliedrecht drie motorrijders onderuit gegaan. Eén van hen is zwaargewond. Dat bevestigt de politie. Een traumahelikopter is ter plaatse. Om die reden is de weg in beide richtingen afgesloten. Een ambulance brengt de gewonde motorrijder naar het ziekenhuis.