WEER

Het weer van vandaag: af en toe zon en fris

Het weer van zaterdag 28 mei
Het weer van zaterdag 28 mei © Rijnmond
Vandaag is er bewolking maar schijnt ook regelmatig de zon. Het blijft overwegend droog en de temperatuur komt uit op maximaal 15 graden. De noordwestenwind waait matig boven land tot vrij krachtig aan zee wat het voor het gevoel extra fris kan maken.
Vanavond zijn er nog enkele opklaringen, vannacht neemt de bewolking toe en kunnen er vanuit het noorden een paar buien onze regio bereiken. De temperatuur daalt naar 10 of 11 graden en de wind waait nog steeds matig tot vrij krachtig uit het noordwesten.
Morgen zijn er wolkenvelden maar zien we ook af en toe de zon. Vooral in de ochtend kunnen er een paar buien vallen. Met slechts 14 graden is het ronduit koel voor de tijd van het jaar. De wind komt uit het noordwesten en waait meest matig van kracht, kracht 3 tot 4.

VOORUITZICHTEN

Op maandag is het nog ronduit koel voor de tijd van het jaar met een temperatuur van slechts 14 graden. Vanaf dinsdag gaat de temperatuur omhoog en vanaf woensdag komen we weer uit op een temperatuur van gemiddeld 20 graden. Er zijn daarbij perioden met zon en later is er een toenemende kans op een bui.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl