nieuws

Joris Linssen & Caramba in Live uit Lloyd

Een ode aan het leven, de liefde én de muziek, daarover gaat Serenade, het nieuwe muzikale programma van Joris Linssen & Caramba. Ook de dood is prominent aanwezig, op z'n Mexicaans welteverstaan. Geen treurnis maar een inspirerende en louterende muzikale reis langs dood en leven.
Joris Linssen & Caramba
bestaat als band al sinds 1999 en bracht zeven cd's, twee dvd's en een lp uit. Elk voorjaar toert de band drie maanden langs de Nederlandse schouwburgen en theaters met een concert. Dit jaar en ook komend jaar is de
Serenade
in al haar vormen het thema van Joris en z'n kortnuiten. Joris woonde en studeerde in Mexico en is tot groot genoegen besmet geraakt met het Mexicaanse levens-elixer.
In deze meeslepende show vol aanstekelijke liedjes en ontroerende verhalen doet meesterverteller Joris Linssen verslag van de liefdesserenades die Caramba bracht in heel Nederland. Op 2 november is het Allerzielen en voor de Mexicanen Dia de los Muertos, de Dag der Doden waarop het leven van een dierbare wordt gevierd. Joris Linssen vult die dag op geheel eigen wijze met het bezoeken van en muziek maken op bijzondere rustplaatsen. In Live uit Lloyd hoor je van de Mexicaanse hoed en de rand. Maar ook de liefdesserenade komt aan bod. Ja, die van de dame op balkon en musicerende romanticus op straatniveau op zijn knieën...

Zanger
Joris Linssen
wordt vergezeld door zijn amigo's
Marcel van der Schot
(accordeon en zang),
Kees van den Hoogen
(gitaar en zang),
Erik van Loo
(contrabas en zang) en
Djem van Dijk
(percussie en zang).
Serenade is in 120 shows door het hele land te zien met in de Rijnmond-regio op 17/1 in Walhalla in Rotterdam, 3/2 in Cascade in H-I-Ambacht, 10/3 in Het Kruispount in Barendrecht, check Joris' site voor de complete lijst.
De video's van de sessie zullen de komende dagen online komen.