BUREAU RIJNMOND

Mannen forceren na ruim een uur slot en stelen auto

Deze mannen stelen de auto
Deze mannen stelen de auto © Bureau Rijnmond
Twee mannen doen veel moeite om een auto te stelen. Ze komen er zelfs voor terug. Na ruim een uur lukt het hen. Er zijn duidelijke beelden van het tweetal.
Het is zaterdagmorgen 26 maart rond 4.17 uur als er een zwarte auto stopt ter hoogte van een woning aan de Mahatma Gandhistraat in Rotterdam-Prinsenland. De twee inzittenden hebben het voorzien op een witte Peugeot 3008.
Terwijl één man rokend op de uitkijk staat probeert zijn handlanger het slot van de auto open te breken. Om 4.33 uur vertrekken ze, maar enkele minuten later komen ze terug. Uiteindelijk lukt het hen om rond 5.36 uur het slot te forceren en de auto te stelen.
Beide verdachten hebben een slank postuur. De één heeft een licht getinte huidskleur. De andere een donker getinte huidskleur. De verdachte met de licht getinte huidskleur heeft een zwart petje op met een embleem aan de voorzijde. Hij draagt zwarte handschoenen en een zwarte jas met capuchon. Op de achterkant van de jas, ter hoogte van zijn rechterschouder, is een wit embleem zichtbaar.
De verdachte met de donker getinte huidskleur heeft zwart haar, dat aan de zijkanten is opgeschoren. Hij draagt een zwarte broek en een zwart jasje. Hij is vermoedelijk linkshandig omdat hij met die hand zijn sigaretten aansteekt. Als u één of beide mannen herkent, bel de politie.
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000