nieuws

Jørgensen: 'Zonder assists zijn er geen doelpunten'

Feyenoord-spits Nicolai Jørgensen staat met zijn team niet alleen bovenaan in de competitie. Ook voert hij met twaalf doelpunten de lijst aan als topscorer van de eredivisie. ''Ik ben erg blij met mijn succes. Dat is het belangrijkste voor een voetballer. Niet alleen ik, maar ook het team heeft succes dus dat is fantastisch'', aldus de 26-jarige spits.
Afgelopen zondag in de 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Roda JC was de Deen niet trefzeker. Ondanks dat was hij met twee assists belangrijk voor zijn ploeg. ''Zonder assists zijn er geen doelpunten. Het had lekker geweest als ik had gescoord, want ik weet dat ik kansen had'', aldus Jørgensen tegenover RTV Rijnmond.
Ondanks de goede start van Feyenoord na de winterstop, waakt Jørgensen voor onderschatting in aanloop naar de wedstrijd tegen Willem II. ''Ik denk dat alle wedstrijden moeilijk zijn. Zeker de eerste wedstrijden na de vakantie. We moeten iedere wedstrijd hard werken. Maar ik ben er zeker van dat als we zo spelen tegen Roda JC we de punten gaan pakken'', aldus de spits.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl