BUREAU RIJNMOND

Politie zoekt meer informatie over schietpartij met gewonde

Politie zoekt meer informatie over schietpartij met gewonde
Politie zoekt meer informatie over schietpartij met gewonde © Bureau Rijnmond
Een aanslag in Rotterdam, waarbij een man uit Delft gewond raakt lijkt snel opgelost. Dankzij getuigen komt de politie direct achter het kenteken van de auto waarin de verdachten zijn gevlucht. De auto wordt in Rotterdam-Zuid aangehouden en de vier inzittenden worden gearresteerd. De politie sluit echter meer aanhoudingen niet uit en is daarom op zoek naar meer informatie over het incident.
Het 33-jarige slachtoffer dineert op zondagavond 8 mei samen met een kennis bij restaurant Masha in Capelle aan den IJssel. Vervolgens brengt hij de kennis thuis in Rotterdam-West. Als deze omstreeks 23.50 uur uitstapt aan Geuzenlaan, wordt de bestuurder belaagd door een aantal mannen en beschoten. Hij raakt daarbij gewond. Een omstander rijdt onmiddellijk het slachtoffer in zijn eigen auto naar het ziekenhuis.
De verdachten die zijn aangehouden en nog vastzitten zijn een een 18-jarige man uit Pernis, een 28-jarige Schiedammer en twee 21-jarige mannen uit Zoetermeer. De politie is momenteel nog bezig met een buurtonderzoek en het bekijken van camerabeelden om meer te weten te komen over de achtergronden van de schietpartij. Heeft u informatie? Neem contact op.
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000