112

112-nieuws teruglezen: Dode man in woning Rotterdam nog groot raadsel | Medewerker zorginstelling Rotterdam gestoken

Politiewagen
Politiewagen © Rick Huijzer
In dit bericht hielden we je op de hoogte van het belangrijkste 112-nieuws uit de regio van woensdag 15 juni.

17:05 - Dode man in woning Rotterdam nog groot raadsel

De omstandigheden rondom de dood van de 51-jarige man die afgelopen maandag dood werd gevonden in een woning in Rotterdam is nog altijd een groot raadsel. Op maandagochtend vond de politie het levenloze lichaam van de bewoner van het pand.
Op maandagochtend kreeg de politie rond 08.15 uur een melding dat er een man bewusteloos in zijn woning aan de Zaagmolenstraat lag. Nadat de politie ter plaatse kwam, bleek hij al te zijn overleden. "De omstandigheden waaronder de man werd aangetroffen, was voor agenten direct een reden om de woning af te zetten", zo meldt de politie dinsdag.
Wat er precies is gebeurd is nog een raadsel. Op maandagnacht is het slachtoffer rond 00.28 uur nog in een nachtwinkel gezien aan de Bergweg. De politie doet om die reden een oproep aan mensen die camerabeelden hebben van de omgeving van de Bergweg, Gerard Scholtenstraat of de Zaagmolenstraat.

11:30 - A29 tijd dicht na botsing met lijnbus

Door een ongeluk is de A29 in de richting van Rotterdam na de Haringvlietbrug bij Numansdorp afgesloten geweest. Een lijnbus en een vrachtwagen kwamen in botsing, meldde de ANWB. Bus 436 vanaf Goeree-Overflakkee heeft alleen materiële schade, zegt vervoerder Connexxion. De weg was een paar uur dicht.

10:15 - Medewerker zorginstelling Rotterdam gestoken

Een medewerker van een zorginstelling op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam is woensdagmorgen gestoken, meldt de politie. Het slachtoffer (25, afkomstig uit Spijkenisse) is gewond naar het ziekenhuis gebracht. De dader, een cliënt van 73 jaar, raakte eveneens gewond. Het slachtoffer is woensdagmiddag uit het ziekenhuis ontslagen.
De politie is massaal aanwezig op de Nieuwe Binnenweg
De politie is massaal aanwezig op de Nieuwe Binnenweg © Jim Pedd

08:34 - Stroomstoring in Rotterdam-Centrum voorbij

In het gebied rond de Diergaardesingel in Rotterdam-Centrum is woensdagochtend de stroom enige tijd uitgevallen. Het gaat volgens netbeheerder Stedin om 1800 aansluitingen in de wijk het Oude Westen.

6:54 - Auto brandt uit in Middelharnis

In de vroege ochtend brandde woensdag rond 05:00 uur een zwarte Toyota Aygo uit die geparkeerd stond aan het Rubensplein in Middelharnis. Op foto's is te zien dat er grote vlammen waren. De brandweer bluste de brand. De auto is total loss. De oorzaak wordt onderzocht.

6:41 - Auto's in de prak, gewonden naar ziekenhuis na botsing in centrum Rotterdam

Bij een botsing dinsdagavond laat van vier auto's op de Goudsesingel in het centrum van Rotterdam zijn meerdere mensen gewond geraakt. Op foto's is te zien dat een BMW cabrio in de prak ligt en andere auto's die bij het ongeluk betrokken waren zwaar beschadigd zijn. De politie meldt dat meerdere mensen gewond raakten en naar het ziekenhuis gebracht zijn.
De Goudsesingel is enige tijd afgesloten geweest nadat de auto's op elkaar botsten. De politie doet onderzoek naar de oorzaak.
Een BWM cabrio ligt in de prak na een botsing op de Goudsesingel
Een BWM cabrio ligt in de prak na een botsing op de Goudsesingel © Flashphoto

6:40 - Brandweer zoekt mogelijke drenkeling in Rozenburg

De brandweer is dinsdagavond rond 23:00 uur uitgerukt om te zoeken naar een drenkeling in Rozenburg na de vondst van een deelscooter die in het water lag bij de Meeuwensingel. Een duikteam heeft gezocht maar geen slachtoffer aangetroffen. De brandweer heeft de deelscooter van het bedrijf Felyx uit het water gehaald.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl