nieuws

Zeg het. In de Open Microfoon

Ruud de Boer bij het IFFR
Ruud de Boer bij het IFFR
Iedere woensdag kun jij het van de daken schreeuwen in de Open Microfoon. Fluisteren mag ook hoor... BEL 010 - 436 44 36!
Wat heb je te melden? Meepraten over het Nieuws? Kom je net terug van de protesten in Den Haag tegen Donald Trump? Moeten festivals gaan betalen voor beveiliging? Heb je stilgestaan bij de Watersnood van '53?
Of heb je een ánder, persoonlijk, verhaal? Ben je een leuk mens tegengekomen op het IFFR? Schreeuw je het uit van geluk, omdat je net verhuisd bent? Heb je een grappige cartoon gezien of een mooi stuk gelezen? Laat het ons weten!
Organiseer je binnenkort een open dag of een leuk feest? Wil je aandacht voor je cluppie? Heb je iets te ruilen of weg te geven?
Of wil je aandacht voor een misstand in jouw ogen? Ruzie met de buurman? Een klacht, een ergernis?
PAK de Open Microfoon! Bel 010 - 436 44 36 of stuur een mail naar Nu@Rijnmond.nl.
Een twitterbericht stuur je naar @JournalistRuud mét #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Scroll dan naar beneden.