nieuws

The Beach Boys ‘Pre-Concert’ Dinner Cruise met Spido

spido
spido
Exclusieve tickets voor het concert van de Beach Boys op 5 juni 2017 met vooraf een dinner cruise.
Heeft u geen concert tickets voor de Beach Boys op 5 juni 2017 kunnen bemachtigen? Spido biedt u de mogelijkheid om het bijna uitverkochte concert in het Nieuwe Luxor theater alsnog te bezoeken met voorafgaand een bijzondere ‘dinner cruise’ over de Maas.
U stapt aan boord van één van onze luxe schepen aan de achterzijde van het nieuwe Luxor Theater. Hier wordt u door de bemanning ontvangen met een tropische welkomstcocktail en een smakelijke amuse. De kapitein neemt u mee op tour door de indrukwekkende havens en natuurlijk de prachtige skyline van Rotterdam. Volledig in sfeer voor het concert kunt u gaan genieten van een uitgebreid tropisch buffet. Maar hou nog wel een klein plekje vrij, want onze bemanning serveert nog een heerlijk dessert! Rond 19:30 meren wij weer aan bij het Nieuwe Luxor Theater, zodat u op tijd bent voor de aanvang van het concert. Hier wordt u opgewacht en begeleid naar uw zitplaatsen in rang 1 van de concertzaal.

Datum:

Dinsdag 5 juni 2017

Programma:

Inscheping vanaf 16.30 uur
Aanvang programma om 17.00 uur
Einde programma om ca. 19.30 uur

Tarief

Volwassenen € 125,00 p.p.

Inbegrepen:

- Concert ticket voor ‘The Beach Boys’ in het Nieuwe Luxor theater met zitplaatsen in Rang 1 t.w.v. €69,-
- Dinner cruise aan boord van één van de luxe schepen van Spido bestaande uit; een vaartocht, een welkomstcocktail en amuse, een tropisch buffet en nagerecht.
- Overige dranken zijn niet inbegrepen en zijn verkrijgbaar aan boord.
Kijk voor meer informatie op de volgende website: https://www.spido.nl/tochten-cruises/beach-boys-dinner-cruise