nieuws

Alles over de Hef in Rijnmond Nu!

HET Val zit weer in DE Hef... Eindelijk. Het was toch een beetje een open wond, daar bij het Rotterdamse Noordereiland. Maar de pleisters zijn geplakt. Wist je dat er ooit een tijd was dat ze die hele spoorbrug wilden amputeren?
Na fel protest wist Rotterdam De Hef te behouden. En nu is iedereen trots. Mensen kwamen zelfs van verre om het inhangen van het Val met eigen ogen te zien.
Waaróm zijn wij zo gek op dit soort bouwwerken? Wat maakt in dit geval de Hef zo bijzonder? Laat het weten! Bel 010 - 436 44 36 of stuur een mail naar Nu@Rijnmond.nl.
Tijdens de uitzending kun je ook twitteren: @JournalistRuud mét #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Scroll dan naar beneden.