BUREAU RIJNMOND

Politie zoekt mannen die beroofde vrouw helpen

Van Meekerenstraat
Van Meekerenstraat © Bureau Rijnmond
Een geschokte vrouw spreekt op straat kort na elkaar twee mannen aan. Ze vertelt in een Tattoo- en Piercingshop te zijn mishandeld en ook te zijn beroofd van haar telefoon. Zij helpen haar, maar hun identiteit is onbekend. De politie wil graag met hen praten.
Op maandagavond 4 april bezoekt een 20-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel een Tattoo- en Piercingshop in de Van Meekerenstraat in Rotterdam-Crooswijk. Om 22.30 uur verlaat ze compleet overstuur de shop en vertelt ze wat haar is overkomen aan een voorbijganger.
Op haar verzoek gaat de man naar binnen en pakt de telefoon terug. Nadat hij het toestel aan de vrouw heeft gegeven vertrekt hij. Vervolgens vraagt de vrouw aan een man in een geparkeerde auto om achter haar aan naar huis te rijden. Dat doet hij en als ze daar is aangekomen, rijdt de behulpzame man door.
De man die de telefoon terugpakt is volgens het slachtoffer circa 40 jaar oud en hij draagt een donkerblauwe winterjas met de capuchon over zijn hoofd. Het slachtoffer vermoedt dat hij in de buurt woont. De man die haar naar huis begeleidt rijdt in een witte Peugeot. De twee behulpzame mannen worden verzocht contact op te nemen met de politie.
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000