NIEUWS

Het weer van vandaag: af en toe zon, buien en onweer

Het weerbeeld van vrijdag 24 juni
Het weerbeeld van vrijdag 24 juni © Rijnmond
Vandaag schijnt de zon slechts af en toe. Verspreid over de regio valt van tijd tot tijd een bui met kans op onweer. Het koelt af ten opzichte van gisteren en de temperatuur komt vanmiddag uit op 23 graden. Er staat weinig wind, maar vanmiddag waait er een matige zuidwestenwind.
Vanavond is zo nu en dan de zon te zien en bestaat er kans op een lokale bui. De nacht verloopt droog met opklaringen. De temperatuur daalt naar 15 graden. Er staat vrijwel geen wind.
Morgen wisselen zon en bewolking elkaar af en in de loop van de middag zullen enkele buien vallen. Het wordt in de middag 23 graden en er waait een matige zuidenwind.
Vooruitzichten
Op zondag en maandag zien we geregeld de zon en vooral op maandag moet rekening gehouden worden met enkele buien. Dinsdag en woensdag zijn twee mooie zomerdagen met flinke zonnige perioden en blijft het droog. De eerste dagen wordt het ongeveer 22 graden, de dagen daarna wordt het warmer met temperaturen oplopend naar 26 graden op woensdag.
Gemiddelde Rotterdam Airport
Tussen 21 en 30 juni bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 21,3 graden en de minimumtemperatuur 11,8 graden. Er valt gemiddeld 20,8 mm neerslag.