112

112-nieuws: Slachtoffer uitslaande brand herdacht in Maassluis | Vier minderjarigen aangehouden voor mishandeling in Oud-Beijerland

Club Blu in Rotterdam
Club Blu in Rotterdam © Archieffoto Media TV
In dit bericht houden we je op de hoogte van het belangrijkste 112-nieuws uit de regio van zaterdag 25 juni.

16:05 uur - Slachtoffer uitslaande brand herdacht in Maassluis

In Maassluis is zaterdagochtend het slachtoffer van de uitslaande flatbrand aan de Jongkindstraat herdacht. De vrouw kwam om het leven nadat ze voor de vlammen naar het balkon was gevlucht. Bij de herdenking aan de Jongkindstraat in Maassluis waren zo'n 150 mensen aanwezig die bloemen neerlegden. Ook hingen er vlaggen en sjaaltjes van Feyenoord. Het slachtoffer was fanatiek supporter van de club. Ook burgemeester Edo Haan herdacht de overleden Petra.
De oorzaak van de uitslaande brand is nog niet bekend. Het onderzoek van de politie en brandweer loopt nog.
In het speeltuintje aan de Jongkindstraat worden bloemen gelegd ter nagedachtenis aan de overleden Petra
In het speeltuintje aan de Jongkindstraat worden bloemen gelegd ter nagedachtenis aan de overleden Petra © Flashphoto

14:45 uur - Vier minderjarigen aangehouden voor mishandeling in Oud-Beijerland

Op de Randweg in Oud-Beijerland vond vrijdagmiddag rond 15:00 uur een mishandeling plaats van onder andere een 14-jarige. Het slachtoffer raakte daarbij lichtgewond. Ook een paar minderjarige omstanders zijn geslagen. Direct na de mishandeling zijn twee minderjarigen aangehouden. Zaterdagochtend werden nog eens twee minderjarige verdachten aangehouden. Het gaat om twee jongens uit Oud-Beijerland (beiden 15), één uit Heienoord (16) en één uit Numansdorp (15).

12:08 uur - Club Blu aan Prins Alexanderlaan beschoten

In de nacht van vrijdag op zaterdag is het pand van Club Blu aan de Prins Alexanderlaan in Rotterdam beschoten. Het incident vond plaats rond 02:40 uur, waarna de politie meerdere meldingen ontving dat er werd geschoten in de omgeving. Bij de schietpartij raakte niemand gewond. Wel werden er meerdere hulzen gevonden op straat. De politie doet onderzoek naar de toedracht.