WEERBERICHT

Het weer van vandaag: zonnig, in de middag bewolking en overal droog

| Foto:
| Foto:
Vandaag ziet het weer er een stuk beter uit dan gisteren want er is meer zon en het blijft overal droog. Vooral vanochtend kan de zon enige tijd flink schijnen en vooral vanmiddag komt soms ook weer wat bewolking voor.
De temperaturen lopen vanmiddag op naar ongeveer 22 graden en zijn daarmee heel aangenaam. De wind komt uit het zuiden tot zuidwesten en waait matig met windkracht 3 tot 4.
Vanavond zien we de zon met nog wat bewolking, vannacht klaart het geleidelijk verder op en blijft het overal droog. De temperatuur daalt naar ongeveer 14 graden en de wind wordt veranderlijk en neemt daarbij in kracht af.
Morgen is er vooral in het westen van onze regio veel zon, verder landinwaarts zijn er meer wolken maar het blijft opnieuw overal droog. Met temperaturen rond 21 of 22 graden zijn die vergelijkbaar met vandaag. De wind komt morgen uit het westen maar stelt weinig voor en is hooguit zwak tot matig, windkracht 2 tot 3.

Woensdag warmer

Prima zomerweer met soms flinke zonnige perioden. Ook de temperatuur loopt dagelijks iets op tot een zomerse 25 of 26 graden op woensdag. Eerst is het vrijwel overal droog, vanaf donderdag wordt het minder warm en neemt de kans op een bui toe.
Tussen 21 en 30 juni bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 21,3 graden en de minimumtemperatuur 11,8 graden. Er valt gemiddeld 20,8 mm neerslag.