RIJNMOND SPORT

Nederlandse kampioenschappen, CHIO Rotterdam en voorbereiding van Sparta in Radio Rijnmond Sport

Radio Rijnmond
Radio Rijnmond © Rijnmond
Rotterdam is dit weekend dé sportstad van Nederland. De sportliefhebbers worden met het NKnl en het CHIO Rotterdam op hun wenken bediend. Radio Rijnmond Sport besteedt daar veel aandacht aan.
Onze verslaggevers Sinclair Bischop en Frank Stout volgen deze evenementen op de voet. Bischop is te horen vanuit Rotterdam Ahoy, waar boksen, trampolinespringen en turnen op het programma staan. Stout doet vanuit het Kralingse Bos verslag van de springwedstrijd bij het CHIO Rotterdam. Het is de laatste dag van dit paardensportevenement.

Sparta en FC Dordrecht

Verder krijgt voetbal ruimschoots de aandacht in Radio Rijnmond Sport. Zo waren we deze week bij de eerste trainingen van Sparta en FC Utrecht. De Kasteelclub haalde een flink aantal nieuwe spelers binnen, onder wie Omar Rekik van Arsenal. Zijn interview hoor je straks in onze show. Daarnaast hoor je gesprekken met oud-Spartanen Henk Fraser en Nick Viergever, die deze zomer naar FC Utrecht verkastten.
Ook is er aandacht voor FC Dordrecht, dat zaterdagmiddag oefende tegen de Egalité Academy. De Schapenkoppen wonnen met 2-1 en zijn eveneens druk bezig op de transfermarkt.
Luister hieronder vanaf 14:00 uur live mee naar Radio Rijnmond Sport:
Jesse van Someren presenteert Radio Rijnmond Sport. De show begint om 14:00 uur en duurt tot en met 17:00 uur.