nieuws

Brad Jones blijft eerste doelman Feyenoord

Brad Jones maakt het seizoen af als eerste doelman van Feyenoord. Dat heeft trainer Giovanni van Bronckhorst bekendgemaakt op de persconferentie in aanloop naar het duel met ADO Den Haag. Kenneth Vermeer is na lang blessureleed weer helemaal fit, maar de oefenmeester van de koploper wil niets wijzigen.
"Ik wil in deze fase geen keeper wisselen. Een moeilijke beslissing, maar Kenneth heeft daar begrip voor. Hij ziet dat het team draait en dat het goed staat," aldus Van Bronckhorst, die met beide keepers heeft gesproken.
Feyenoord speelt zondag uit bij hekkensluiter ADO Den Haag. Tonny Vilhena staat op scherp, bij een gele kaart mist hij het duel met PSV. En dat weet Van Bronckhorst ook. "Het speelt wel in mijn hoofd om hem zondag niet te laten spelen. Die beslissing neem ik morgen."
Ook Dirk Kuyt was onderwerp van gesprek tijdens de persconferentie in de Kuip. De aanvoerder dacht een streepje voor te hebben en was verrast dat hij tegen FC Groningen niet speelde. "Als aanvoerder ben je altijd belangrijk, in het veld en daarbuiten. Maar dat betekent niet dat hij een streepje voor heeft, zeker niet in deze selectie."
"Iedereen die niet speelt mag teleurgesteld zijn, maar het gaat om Feyenoord. Dat beseft Dirk zich ook."