nieuws

Van Moorsel: 'Weet hoe trainer over mij denkt'

Sparta wacht al sinds november op een zege in de eredivisie. De ploeg van trainer Alex Pastoor is langzaam maar zeker weggezakt op de ranglijst en staat nu zelfs op een nacompetitieplek. De promovendus heeft punten nodig, weet ook Paco van Moorsel. "Iedereen weet hoe laat het is."
De Rotterdammers startten als nieuwkomer goed dit seizoen. "Je wordt kampioen, daar bouw je op voort. In de eerste serie pakten wij genoeg punten, de laatste tijd valt het tegen, het is belangrijk het weer op te pakken."
Middenvelder Van Moorsel staat in de laatste weken - als hij start - in de spits. "Ik heb altijd op tien gespeeld bij Sparta, dat is ook mijn beste positie, maar nummer negen is ook een optie. Blijft een optie," aldus de Brabander, die tegen Ajax weer op de bank zat.
Pastoor heeft voor de spitspositie opties te over. En dus is het maar de vraag of Van Moorsel zondag tegen zijn oude club FC Groningen in de basis begint. "Ik weet hoe de trainer over mij denkt. Ik moet het iedere week laten zien, de laatste duels ging het wel aardig."
Sparta - FC Groningen begint zondag om 14.30 uur en is live te volgen op Radio Rijnmond.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl