NIEUWS

Het weer van vandaag: begint droog, maar later regen

| Foto:
| Foto:
Vanochtend is het nog droog en zijn er nog perioden met zon. Vanaf het begin van de middag schuift vanuit het zuidwesten een regengebied onze regio binnen. Er wordt 10 tot 15 millimeter regen verwacht. Het wordt landinwaarts 23 graden, vanmiddag koelt dat af naar een frisse 16 graden. Er staat weinig wind, vanmiddag komt er een matige westenwind.
In de loop van de avond trekt de regen naar het noordoosten weg. De nacht verloopt droog met enkele opklaringen. De temperatuur daalt landinwaarts naar een graad of 12.
Morgen is er aan zee veel zon en blijft het droog. Landinwaarts is er af en toe de zon te zien met stapelwolken en bestaat er in de ochtend kans op een bui. In de middag wordt het 20 of 21 graden en staat er een stevige zuidwestenwind, windkracht 4 of 5.

Vooruitzichten

In het weekend en begin volgende week zijn er perioden met zon en blijft het vrijwel droog. In de middag wordt het 20 graden aan zee en 21 of 22 graden landinwaarts. In het oosten van de regio wordt het zaterdag nog wel 23 graden. Dinsdag wordt de aangevoerde lucht frisser en stokt het kwik bij 19 graden.

Gemiddelde Rotterdam Airport

Tussen 1 en 10 juli bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 22,1 graden en de minimumtemperatuur 12,9 graden. Er valt gemiddeld 26,8 mm neerslag.