FEYENOORD

Podcast Feyenoord over het verwachtingspatroon en de incomplete selectie

Frank Arnesen, de technisch directeur van Feyenoord
Frank Arnesen, de technisch directeur van Feyenoord © VK Sportphoto
Feyenoord is begonnen met het nieuwe seizoen en werkt met een reeks oefenwedstrijden toe naar de start van de competitie in augustus. Reden voor de sportredactie van Rijnmond om ook weer te starten met een gloednieuwe Podcast Feyenoord. Over de nu nog incomplete selectie in De Kuip en het verwachtingspatroon voor dit seizoen.
Er is een discussie over de verwachtingen van supporters binnen Het Legioen en wat zij zouden wensen in dit komende jaar. "Natuurlijk wil iedereen een Feyenoord zien dat om de prijzen mee kan doen. Maar om nu al te gaan beschouwen of dat realistisch is, daar is het veel te vroeg voor. Zullen we eerst afwachten hoe de selectie er echt uit en dan de balans opmaken?" stelt Dennis van Eersel voor.
De huidige balans is dat er veel spelers zijn vertrokken. Van de succesvolle selectie van vorig seizoen zijn Dessers, Nelson, Linssen en Malacia sowieso al weg. En waarschijnlijk volgen er nog meer. "Kökcü, Sinisterra en Senesi. Er is veel interesse in deze spelers en de signalen zijn dat zij een stap kunnen gaan maken. Al wordt er ook gekeken over er contracten kunnen worden opengebroken," vertelt Sinclair Bischop. Daar staat tegenover dat er al wat spelers zijn gehaald (Danilo, Wieffer) maar daar zal het zeker niet bij blijven.
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl