nieuws

"Vastleggen Quekel geen risicofactor"

Quekel.cropresize.tmp.JPG
Quekel.cropresize.tmp.JPG
ROTTERDAM - Volgens Marco Boogers neemt FC Dordrecht geen risico met het vastleggen van spits Erik Quekel, die een jaar niet speelde door een knieblessure. “Zijn blessure is absoluut geen belemmering meer om betaald voetbal te spelen,” vertelt de technisch directeur aan RTV Rijnmond.
FC Dordrecht heeft Quekel een contract voor één seizoen laten tekenen, waarbij de club een eenzijdige optie heeft om langer door te gaan met de aanvaller. "Erik was voor zijn blessure een heel groot talent, één van de beste spitsen van de eerste divisie. Hij raakte toen geblesseerd en dat kan iedereen overkomen, daarvoor was hij fantastisch," zegt Boogers.
De Schapekoppen zien geen risicofactor in het vastleggen van een spits die een jaar lang niet heeft kunnen spelen wegens een slepende knieblessure. "Wij hebben hem twee keer heel goed gekeurd," legt Boogers uit. "En hij is goedgekeurd voor het spelen van betaald voetbal. Wij hopen dat hij weer net zo goed wordt als voor zijn blessure. Cecilio Lopes haalden wij ook na een blessure en iedereen weet wat hij ons gebracht heeft."