Vente tweemaal trefzeker voor Feyenoord 2

Dylan Vente
Dylan Vente
Feyenoord 2 heeft maandagmiddag eenvoudig gewonnen van de reserves van Roda JC. Dylan Vente was tweemaal trefzeker voor de ploeg die wordt geleid door Jan Wouter en Roy Makaay.
Met Kenneth Vermeer op doel begon Feyenoord overtuigend in Kerkrade. Al na 11 minuten maakte A-junior Dylan Vente het eerste doelpunt. Djiem Ndogo maakte de gelijkmaker, waarna Renato Tapia binnen het uur Feyenoord weer op voorsprong schoot. Tussen de 70e en 77e minuut bepaalden Vente, Basacikoglu en Vejinovic de eindstand op 1-5.
Door de overwinning gaat Feyenoord 2 ruim aan kop in poule A van de reservecompetitie. Ze hebben na tien wedstrijden nog geen punt verloren. Heerenveen 2 volgt op vier punten, met weliswaar een wedstrijd minder gespeeld.
Opstelling Feyenoord 2: Vermeer; Nieuwkoop, Dammers, Knoester, Woudenberg; Vejinovic, Gustafson, Tapia; El Hankouri, Vente en Basaçikoglu.