WEERBERICHT

Het weer van vandaag: droog en geregeld zon

© Rijnmond
Vandaag is er geregeld zon met vorming van stapelwolken en valt er soms een bui. In de loop van de middag blijft het droog en wordt het aan zee zonnig. Het wordt 20 graden. De zuidwestenwind wordt matig en aan zee (vrij) krachtig, van windkracht 4 tot 6.
Vanavond schijnt de zon, de nacht verloopt helder en droog. Het koelt af naar 14 graden aan zee tot 11 graden in het oosten van de regio. De zuidwestenwind neemt af tot zwak en aan zee tot matig.
Morgen begint de dag met veel zon, daarna krijgen we geregeld zon met stapelwolken en zien we de meeste zon aan zee. Het blijft droog en het wordt 21 graden aan zee en 23 graden landinwaarts. De zuidwestenwind waait matig, met een windkracht van 3 of 4.

Vooruitzichten

De komende dagen is er geregeld zon en komt er soms een bui voor. Met een middagtemperatuur van 20 graden is het aan de koele kant voor begin juli.

Gemiddelde Rotterdam Airport

Tussen 1 en 10 juli bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 22,1 graden en de minimumtemperatuur 12,9 graden. Er valt gemiddeld 26,8 milimeter neerslag.