112

112-nieuws: Automobilist duikt water in langs A29 I Man in rug gestoken in Vlaardingen

Een man werd in zijn rug gestoken in de Fultonstraat in Vlaardingen
Een man werd in zijn rug gestoken in de Fultonstraat in Vlaardingen © Nieuws op Beeld
In dit bericht houden we je op de hoogte van het belangrijkste 112-nieuws uit de regio van zondag 3 juli

12:19 uur - Update: Bestuurder bij A29 gestrande auto zat in het riet boterham te eten

De bestelbus van de langs de A29 gestrande automobilist kwam zondagochtend vroeg in een rietkraag terecht bij het water langs de A29 doordat zijn rem- en stuurbekrachtiging uitvielen. Hij wilde bijsturen, maar ging in plaats daarvan rechtuit het water in. Alleen de neus van de bus stak in het water. Hij was zelf niet in gevaar.
Omdat het riet zo hoog was, zag de politie niet waar de bus was. Daarom duurde het anderhalf uur voor de agenten hem vonden. Ze waren een paar keer langs de plek des onheils gereden zonder hem te zien. Ondertussen zat de man in zijn auto zijn ontbijt te verorberen, zo bleek toen ze hem eindelijk hadden gelokaliseerd. Dat had hij meegenomen omdat hij die dag zou werken.

10:49 uur - Automobilist duikt water in langs A29

Zondagochtend belandde een automobilist met zijn wagen rond 07:30 uur in het water langs de A29 bij de Stougjesdijk bij Westmaas in de gemeente Hoeksche Waard. De brandweer vond de auto pas anderhalf uur na de eerste melding door een voorbijrijdende automobilist die een klap hoorde en water zag opspatten. De bestuurder klom volgens de brandweer zelf uit zijn auto. Ruim anderhalf uur na de melding vonden de hulpdiensten de auto in het water.

10:11 uur - Man in rug gestoken in Vlaardingen

Zaterdagavond is een man rond middernacht in zijn rug gestoken in de Fultonstraat in Vlaardingen. Een ambulance heeft hem naar het ziekenhuis gebracht. Er moesten twee agenten mee in de ziekenwagen omdat hij zoveel weerstand bood.

9:54 uur - Man gestoken in woonwijk in Bergschenhoek

Op de Hoekeindseweg in een woonwijk in Bergschenhoek is zaterdagavond rond 18:15 uur een man gestoken. Ambulancepersoneel heeft hem behandeld en naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een verdachte aangehouden.
Getuigen melden dat de verdachte en het slachtoffer ruzie maakten en de verdachte het slachtoffer in zijn arm stak.

9:47 uur - Woningen Schiedam ontruimd vanwege brand in Mariastraat

De brandweer heeft in de nacht van zaterdag op zondag een brand geblust in een woning aan de Mariastraat in Schiedam. Omdat de brand op het dak zat, zette de brandweer een drone in om te zien waar de hitte precies vandaan kwam. Omliggende woningen moesten ontruimd worden. Er vielen geen gewonden.
Het dak van een huis in Schiedam stond in brand
Het dak van een huis in Schiedam stond in brand © MediaTV