ROTTERDAM

Het weer van vandaag: geregeld zon met afwisselende bewolking

Het weer van maandag 4 juli
Het weer van maandag 4 juli © Rijnmond
Vandaag begint met veel zon, in de loop de dag wisselen zon en (stapel)bewolking elkaar af en het blijft droog. Het wordt vanmiddag 21 graden en er staat een matige westenwind.
Vanavond en vannacht zijn er opklaringen afgewisseld door enkele wolkenvelden en blijft het droog. Het koelt af naar 14 graden aan zee en 11 of 12 graden landinwaarts. Er staat amper wind, de wind wordt zwak van kracht.
Morgen komt er nauwelijks verandering in het huidige weerbeeld. Er is tussen de aanwezige bewolking door geregeld zon en in de middag kan er landinwaarts lokaal een lichte bui voorkomen. Het wordt een graad of 20 en daarmee is het relatief aan de koele kant. Er waait een tot matig toenemende noordwestenwind.

Vooruitzichten

De komende dagen wisselen zon en wolkenvelden elkaar af en is er landinwaarts dikwijls meer bewolking aanwezig dan langs de kust. Soms kan er wat spat regen vallen, maar het zal gaan om kleine hoeveelheden. Het wordt in de middag 20 of 21 graden.

Gemiddelde Rotterdam Airport

Tussen 1 en 10 juli bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 22,1 graden en de minimumtemperatuur 12,9 graden. Er valt gemiddeld 26,8 mm neerslag.