FEYENOORD

Feyenoord met 24 spelers naar Oostenrijk, Sinisterra nog afwezig op de trainingen

Foto van de training van Feyenoord op 4 juli
Foto van de training van Feyenoord op 4 juli © Rijnmond
Nog zonder Luis Sinisterra vertrekt Feyenoord maandagmiddag richting Oostenrijk, waar het in Saalfelden een trainingskamp van zes dagen heeft belegd. In tegenstelling tot de andere teruggekeerde internationals traint de Colombiaan nog niet mee.
Sinisterra krijgt de komende dagen de tijd om 'enkele persoonlijke zaken te regelen', is de officiël lezing van Feyenoord over de aanvaller. De selectie voor het trainingskamp van deze week bestaat daardoor uit 24 spelers, waaronder de negen overige teruggekeerde internationals.
Ofir Marciano, Lutsharel Geertruida, Marcus Pedersen, Fredrik Aursnes, Gernot Trauner, Marcos Senesi, Orkun Kökcü, Alireza Jahanbakhsh en Róbert Bozeník (terug van verhuur) sloten maandag weer aan bij de groep.
Rijnmond is aanwezig bij de laatste training in Rotterdam en zal de komende week ook updates geven vanuit Oostenrijk. Hieronder alle 24 spelers waarmee Feyenoord deze week naar het Alpenland reist:
Justin Bijlow
Ofir Marciano
Thijs Jansen
Tein Troost
Marcus Pedersen
Lutsharel Geertruida
Gernot Trauner
Denzel Hall
Mimeirhel Benita
Sem Valk
Marcos Senesi
Jens Toornstra
Fredrik Aursnes
Jorrit Hendrix
Mats Wieffer
Mike Kleijn
Cole Bassett
Orkun Kökcü
Noah Naujoks
Mohamed Taabouni
Patrik Wålemark
Alireza Jahanbakhsh
Róbert Bozeník
Danilo
Spelers als Mark Diemers en Marouan Azarkan staan niet op de lijst. Zij mogen, net als vorig seizoen, elders aan hun speelminuten komen. Voor Azarkan betekent dit een vernieuwd verblijf op Woudestein bij Excelsior.