WEERBERICHT

Het weer van vandaag: Perioden met zon

| Foto:
| Foto:
Vandaag zijn er perioden met zon afgewisseld door enkele wolkenvelden en vormen zich landinwaarts ook enkele stapelwolken. Het blijft in de hele regio droog en de temperatuur komt uit op 20°.
De wind neemt toe tot matig, windkracht 4. Vanavond en vannacht wisselen opklaringen en wolkenvelden elkaar af en blijft het droog. De temperatuur varieert van 13° langs de kust tot 9° in het oosten van de regio. De westenwind waait zwak en langs de kust matig.
Morgen is er af en toe zon en blijft het droog. Aan het eind van de dag raakt het vanuit het noordwesten verder bewolkt. Pas laat op de avond bestaat er kans op lichte regen. De temperatuur komt in de middag nog uit op 21°. Er staat een matige westenwind, windkracht 4.

Vooruitzichten

Woensdag is er veel bewolking en valt er eerst nog lichte regen. Met een middagtemperatuur van slechts 18° is het koel. Op vrijdag laat de zon zich af en toe zien en blijft het droog. In de middag wordt het dan 20°. In het weekend laat de zon zich geregeld zien en blijft het droog. De temperatuur blijft zich gematigd opstellen en komt uit op ongeveer 21°. Er zijn aanwijzingen dat het volgende week warmer wordt.

Gemiddelde Rotterdam-The Hague Airport

Tussen 1 en 10 juli bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 22,1 graden en de minimumtemperatuur 12,9 graden. Er valt gemiddeld 26,8 mm neerslag.