nieuws

Man doodde vrouw en daarna zichzelf

SANY3479.JPG
SANY3479.JPG
ROTTERDAM - De politie heeft de identiteit bekendgemaakt van de twee doden die dinsdag werden gevonden in een huis aan de Jonker Fransstraat in Rotterdam. Het gaat om een 46-jarige man en een 40-jarige vrouw. De man doodde de vrouw en daarna zichzelf.
Omstreeks kwart voor negen dinsdagavond werd de politie gealarmeerd door familieleden van de bewoners dat er zich in de woning iets ernstig had afgespeeld. Agenten troffen in het huis de stoffelijke overschotten van een man en een vrouw aan. In de woning was ook een jonge, verstandelijk gehandicapte vrouw, waarschijnlijk hun oudste dochter, aanwezig.
Zij was ongedeerd. De jongste dochter van het stel stond buiten. De omgekomen vrouw werkte als receptioniste bij een jeugdzorginstelling. Haar collega's waren woensdagmorgen al op de hoogte van haar overlijden. Eén van haar collega's legde bloemen bij de woning. 's Middags werd de woning onderzocht door de recherche.
Voor de buren is de dood van de twee een raadsel. Zij merkte pas dat er iets aan de hand was, toen er voor de deur tumult ontstond.
Kijk hieronder naar een verslag van Esther Godijn