nieuws

Charlie Dée is terug in Live uit Lloyd

Charlie Dée is terug. De Rotterdamse singer songwriter komt dit jaar met een nieuw album na een lange periode van noodgewongen muzikale luwte. Een auto-immuunziekte onderbrak de succesvolle carrière zo'n zes jaar terug. In Live uit Lloyd het eerste muzikale teken van leven.
Charlie Dée
, die eigenlijk Renée van Dongen (39) heet, won als solo artiest in 2004 de Grote Prijs van Nederland en de albums die ze tussen 2006 en 2010 maakten waren behoorlijk succesvol. Veel airplay en een graag gezien gast op de Nederlandse podia. Ook bij Radio Rijnmond was
Charlie Dée
een graag gezien en gehoorde artiest. In
Live uit Lloyd
maakte ze voor de vijfde maal haar opwachting. Tien jaar na haar debuut in het programma
. Verder was Charlie in september 2009
. Nu is ze terug, 1300 sessies later...
In de jaren van afwezigheid zat de Rotterdamse Charlie Dée niet stil: ze richtte A’DAM Music School op, een non-profit muziekschool voor getalenteerde kinderen en jongeren uit de hoofdstad. Ze vertelt erover in Live uit Lloyd en ook dat ze van Strijen weer terug wil verhuizen naar Rotterdam. Charlie heeft haar oog op Katendrecht laten vallen en zo komt ook deze cirkel weer rond.
InLive uit Lloyd speelt Charlie Dée vier nieuwe songs van het aankomende album Clouded Yellow dat na de zomer 2017 zal verschijnen en één van haar eerste liedjes van de debuutplaat. "If I ever knew" schreef ze op haar zeventiende en hoor je inLive uit Lloyd vandaag.
Charlie Déé is terug...heerlijk! Met in de studio op keys Johan Hendrikse, op gitaar Martijn van Agt en op vocalen Chris Grem. Charlie zingt en speelt piano.

De video's staan de komende dagen online.