nieuws

Rijnmond Nu zet de Microfoon voor jou weer open!

Open Microfoon van Rijnmond Nu
Open Microfoon van Rijnmond Nu
Het is weer woensdag! De Open Microfoon staat tot jouw beschikking...Wat heb je te melden? BEL 010 - 436 44 36!
Heb je zin om een potje te zeuren, zaniken of zeiken? Over zaken waar je het TOTAAL niet mee eens bent? Een misstand aan de kaak stellen? Klagen over verkeershufters?
Of heb je een ongezouten mening over het Nieuws, dat je hoort? Over de manier waarop politici met elkaar omgaan? Voel je je nog veilig op straat? Is de kunstgrasveld-paniek voor niks geweest?
Heb je een persóónlijk verhaal? Heb je een mooie aankoop gedaan? Kijk je terug op een mooi boek of een bezoek aan een bijzondere tentoonstelling? Of heb je iets grappigs gelezen of gezien en wil je dat met ons delen?
Misschien wil je spullen ruilen: bijvoorbeeld een salontafel voor een tweedehands wasmachine. Of een mobieltje voor een computer?
BEL 010 - 436 44 36 of stuur een mail naar Nu@Rijnmond.nl.

Tijdens en na de uitzending kun je ook twitteren naar @JournalistRuud mét #RijnmondNu:

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Vaak kun je de uitzending terugluisteren! Check het door de foto naar links te swipen.