nieuws

Kust- en vogelverhalen in Chris Natuurlijk van 4 maart

seabird
seabird
Kust-, vogel- én hotelkamerverhalen in Chris Natuurlijk van 4 maart en een (groene) Museumnacht010
Kustverhalen

Filosoof Bram Esser, wandelde langs de Nederlandse kust, op zoek naar verhalen over de grens tussen zee en land. Chris Natuurlijk wandelt een stukje mee langs de kust van Hoek van Holland en praat met hem over zijn boek
.

Vogelverhalen

Naar de Tweede Maasvlakte met vogelaar en schrijver Kester Freriks.
Op zoek naar trekvogels en dwaalgasten. Dwaalgasten zijn bijzondere vogels die bijvoorbeeld door het weer verdwaald zijn en ineens opduiken op plekken waar ze normaal niet voorkomen. Naar aanleiding van zijn boek Het Nieuwe Vogels Kijken én de themadag Dwaalgasten op 26 maart, gaan Chris Natuurlijk en Kester Freriks op pad.

Groene highlights Museumnacht010

Zaterdag is het Museumnacht010 , dan kun je tot laat naar een museum in Rotterdam. Chris Natuurlijk kiest de groene highlights uit het programma.

Hotelkamerverhalen

Dinsdag 6 maart ligt Hotelkamerverhalen in de winkel. Het boek dat Bas Kwakman - directeur van het Rotterdamse dichtersfestival Poetry International - heeft geschreven over de reizen en avonturen die hij als festivaldirecteur over de hele wereld mee maakt.
In een chique hotelkamer in Rotterdam hoort Chris Natuurlijk de festivaldirecteur uit over zijn avonturen.

Over Chris Natuurlijk!

Waar hoor je over mooie parken, goede boeken, of leuke wandelingen? Wat is de beste plek om duurzaam te dansen? Festivals, evenementen, lezingen en tentoonstellingen. Je hoort er meer van bij Chris Natuurlijk! Elke zaterdag van 08.00 tot 09.00 op 93.4 Radio Rijnmond