PODCAST

Podcast Feyenoord: 'Dilrosun kan een waardige vervanger van Sinisterra zijn'

Dilrosun in het shirt van Bordeaux
Dilrosun in het shirt van Bordeaux © Jean Catuffe / DPPI (Orange Pictures)
Na het trainingskamp van Feyenoord in Oostenrijk is het tijd voor een nieuwe podcast. Dennis van Eersel, Sinclair Bischop en Frank Stout praten onder meer over de staat van de ploeg van Arne Slot en de transfermarkt. 'Javairo Dilrosun kan een waardig vervanger zijn van Luis Sinisterra.'
Met belangstelling keek Van Eersel zaterdag naar het middenveld van Feyenoord, dat bestond uit Geertruida, Toornstra en Aursnes in een meer aanvallende rol. "Dat liep goed en zal voor Slot zeker een optie zijn. Ook als Kökcü eventueel zou vertrekken."
Bischop: "Er is veel belangstelling voor Kökcü, maar ik zou nog één jaar bij Feyenoord blijven als ik hem was. Hij heeft goed gespeeld, maar nog niet vaak heel goed in grote wedstrijden. Ik zou nog één jaar blijven en dan als grote speler vertrekken."
Volgens Arne Slot is Feyenoord nu verder dan een jaar geleden. Van Eersel begrijpt dat wel. "Het basisniveau is nu hoger, al hamert Slot er nog wel op dat er zeker zeven spelers bij moeten komen." "Dat is echt typische trainerspraat", reageert Bischop. "Iedere trainer wil zoveel mogelijk goede spelers hebben en voert met dit soort opmerkingen de druk op." Stout antwoordt: "Daarom wil Feyenoord zo graag Dilrosun halen. Hij kan links- en rechtsbuiten, op 10 en eventueel als valse 9. Feyenoord is op zoek naar spelers die op meerdere posities inzetbaar zijn."
Verder gaat het in Podcast Feyenoord over de positie van Feyenoord ten opzichte van de concurrentie, de interesse van Southampton in Pedersen, de rol van Dennis Te Kloese en wordt er vooruitgeblikt op de Open Dag. Tot slot zijn de Rijnmond-verslaggevers het eens over het derde tenue. "Niks mis met de kleur roze, maar het is jammer dat het rood-witte logo is verpest."
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl