112

112-nieuws teruglezen: Brand bij autodealer in Vierpolders | Rotterdam: kom niet naar Hoek van Holland

Brand bij autobedrijf in Vierpolders
Brand bij autobedrijf in Vierpolders © MediaTV
In dit bericht hielden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opvallende 112-nieuws uit de regio van zondag 17 juli.

14:50 - Grote brand bij autodealer in Vierpolders

Bij een autodealer aan de Seggelant-Oost in Vierpolders is een uitslaande brand uitgebroken. Het vuur zou woeden in een technische ruimte. Er komt rook uit het dak. Wat er precies in brand staat, is niet bekend. Er zouden geen gewonden zijn gevallen.
Update 15:20 uur - De brand is onder controle. Wel wordt nog onderzocht of het brand zich niet kan verspreiden via het dak. Ambulancepersoneel blijft nog paraat voor het geval brandweerlieden oververhit raken bij het blussen.

13:55 uur - Stadsbeheer: kom niet naar Hoek van Holland

Ben je nog van plan om zondagmiddag naar het strand van Hoek van Holland te rijden? Stadsbeheer roept op dat vooral niet te doen. De wegen naar het strand staan vol en de directe toegangswegen zijn afgesloten.

13:45 uur - Bij schietpartij in Rotterdam-Charlois werd ook gestoken

Eerder werd nog gesproken over een vermoedelijke schietpartij, maar er blijkt vannacht inderdaad te zijn geschoten op de Schilperoortstraat in Rotterdam-Charlois. Dat bevestigt de politie zondagmiddag. Rond 02:00 uur liep een ruzie tussen een aantal mannen dusdanig uit de hand, dat iemand het vuur opende. Ook werd een man gestoken met een mes. Hij liep een snijwond op. De persoon die werd getroffen door een kogel, raakte eveneens niet ernstig gewond, meldt de politie. Er wordt gezocht naar getuigen.

10:20 uur - Automobiliste richt ravage aan in wasstraat

Een vrouw heeft zaterdagavond in een Ridderkerkse wasstraat voor een flinke ravage gezorgd. In plaats van het rempedaal drukte de automobiliste het gaspedaal in, waarna ze zo hard de wasstraat inreed dat alle wasborstels afbraken. De auto kwam tot stilstand tegen een voertuig dat al in de wasstraat stond. Na controle bleek dat de vrouw drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol in haar bloed had.

08:15 uur - Zuidhoek schrikt wakker van explosie

Aan de Zuidhoek in Rotterdam-Charlois is in de nacht van zaterdag op zondag een explosie geweest. Er zou een brandbom richting een woning zijn gegooid, maar de politie kon dat zondagochtend nog niet bevestigen. De gevel van de woning raakte beschadigd. Onder meer het glas van de voordeur is gebroken. Agenten wisten het vuur met een brandblusser te doven. Niemand raakte gewond.
De voorgevel van de woning aan de Zuidhoek raakte door de explosie beschadigd
De voorgevel van de woning aan de Zuidhoek raakte door de explosie beschadigd © MediaTV

06:15 uur - Man in arm gestoken op Nieuwe Binnenweg

Zondagochtend is even na 06:00 uur een man neergestoken op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd met verwondingen aan zijn arm. De politie meldt dat er nog geen verdachte is aangehouden. De omgeving is groot afgezet.
Bij een steekpartij aan de Nieuwe Binnenweg raakte een man zondagochtend gewond aan zijn arm
Bij een steekpartij aan de Nieuwe Binnenweg raakte een man zondagochtend gewond aan zijn arm © MediaTV

04:45 uur - Steekpartij aan Coolsingel

Bij een steekpartij aan de Coolsingel is rond 04.45 uur iemand gewond geraakt. De persoon had een steekwond bij het hoofd, meldt de politie. Over de verdere toestand is nog niets bekend.

02:30 uur - Vermoedelijke schietpartij in Rotterdam-Charlois

Aan de Schilperoortstraat in Rotterdam-Charlois heeft een vermoedelijke schietpartij plaatsgevonden. Een man raakte daarbij gewond. Of er daadwerkelijk is geschoten, kon de politie zondagochtend nog niet zeggen. Voorafgaand aan de schietpartij werd gevochten tussen meerdere personen. De gewonde was aanspreekbaar en is naar het ziekenhuis gebracht.

23:30 uur - Meerdere schoten en gewonde bij schietpartij Rotterdam-Zevenkamp

Bij een schietpartij aan de Dieze in Rotterdam-Zevenkamp is zaterdagavond laat een 40-jarige Rotterdammer gewond geraakt aan zijn voet. Volgens getuigen werd er vanuit een auto geschoten. De dader of daders gingen er vervolgens in diezelfde auto vandoor. Buurtbewoners zouden zeker vijf schoten hebben gehoord. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht. Kort na de schietpartij zagen agenten op het Ooievaarspad in Capelle aan den IJssel een uitgebrande auto. Mogelijk zijn uit die auto de eerdere schoten gelost. De politie is dat aan het onderzoeken. Er is nog niemand aangehouden.
Agenten doen sporenonderzoek aan de Dieze in Rotterdam-Zevenkamp
Agenten doen sporenonderzoek aan de Dieze in Rotterdam-Zevenkamp © MediaTV

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl