FC Dordrecht verliest (0-1) van MVV

FC Dordrecht heeft vrijdagavond met 1-0 verloren van MVV Maastricht. Florian Loshaj tekende op de Krommedijk na tien minuten spelen al voor de eindstand.
In de eerste helft wisten de Schapenkoppen weinig te creëren. Schoten van Michael Chacon, Joël Thomas en Everon Pisas werden geblokt. Ook de gasten uit Maastricht wisten het net niet meer te vinden.
Na rust vocht de ploeg van trainer Gérard de Nooijer voor een punt. Chacon had ruim 20 minuten voor het laatste fluitsignaal de kans op de gelijkmaker, maar zijn inzet verdween over het MVV-doel. Invaller Nick Hak was bij zijn eerste balcontact bijna trefzeker, maar miste net de juiste richting.
Joël Thomas schoot een kwartiertje voor tijd ook nog een keer over. Een paar minuten voor tijd kopte Mawouna Amevor nog een bal op doel, maar MVV-sluitpost Bo Geens wist de inzet te keren. Diezelfde keeper tikte in de blessuretijd een kopbal van Thomas over het doel.
Door de nederlaag blijft Dordrecht voorlaatste in de Jupiler League. Hekkensluiter Achilles'29 won in Utrecht met 0-1 van Jong FC Utrecht. Daardoor is het gat tussen de nummer laatst en de nummer 19 van de eerste divisie nu nog maar zes punten.