nieuws

Makkelijke zege Neptunus, nipte nederlaag Sparta/Feyenoord

05-09-Honkbal.cropresize-2.cropresize-1.jpg
05-09-Honkbal.cropresize-2.cropresize-1.jpg
ROTTERDAM - De honkballers van DOOR Neptunus kenden geen problemen met hekkensluiter Almere Magpies. In het eigen Familiestadion wonnen de Rotterdammers met 6-1. Sparta/Feyenoord leed een nipte 5-4 nederlaag bij ADO en zag de Haagse ploeg naast zich komen op de ranglijst. Beide ploegen staan voorlaatste.
Neptunus liet al snel blijken dat het een maatje te groot was voor de hekkensluiter. Het verschil tussen de koploper en de drager van de rode lantaarn was al na een slagbeurt gemaakt. Toen leidde Neptunus al met 3-0. Daarna liepen de Rotterdammers snel uit naar 5-1. Uiteindelijk werd het verschil vijf punten in het voordeel van Neptunus.
Sparta/Feyenoord leed opnieuw een nederlaag tegen ADO. Zaterdag verloor de ploeg uit de Beverwaard op eigen veld al met 8-4 van de Haagse formatie en zondag werd het 5-4 in het voordeel van ADO. Daardoor zag Sparta/Feyenoord de tegenstander op de ranglijst naast zich komen. Beide ploegen bezetten de voorlaatste plaats in de hoofdklasse. Neptunus is nog altijd onbedreigd koploper.